tiistai 27. marraskuuta 2012

Pullaa





Litran taikinasta syntyi tavallisia ja piparikierrepullia. Keittiöön tuli hirveä sotku, mutta nyt jouluntuoksu on ainakin aito! Oli kivaa leipoa pitkästä aikaa. Kolme viikkoa jouluun eli hyvin on vielä aikaa saada koti joulukuntoon. Alankin metsästämään täydellistä tekokuusta, nyt en enää aitoa halua ahtaaseen kotiimme.

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Keittiön siivous





 


Sain inspiksen siivota keittiönkaappeja ja -laatikoita. Maustepurkit tuli inventoitua ja vaihdettua siistimpiin. Murot ja makaronit pääsivät  kaapin pimennoista esille... Kivan talvisen metsän nappasin mukaani Ikeasta. Nyt on keittiökin puettu talviasuun!

tiistai 6. marraskuuta 2012

Heräteostos


Etsiessäni täydellistä tuoksukynttilää, eteeni osui tämä väriään vaihtava tuoksukynttilä. Olin heti myyty! Air Wickin jouluomenan ja kanelin tuoksuinen kynttilä vaihtaa hiljalleen väriä "luoden sateenkaarimaisen elämyksen". Nyt koti on huijattu jouluntuoksuiseksi ilman leipomista!

perjantai 2. marraskuuta 2012

Peikonpähkinöitten talviasu




Peikonpähkinäoksat saivat pintaansa valkoista Bloomia ja varastosta löytyneitä kristalleja ja keraamisia lumihiutaleita. Pintaan ripottelin helmiäishilettä. Minusta oksat eivät ole jouluisia, vaan enemmänkin talvisia eli ne saavat olla esillä koko pitkän ja kylmän talven.