torstai 29. elokuuta 2013

Verna-laseja


Töihin mennessäni piipahdin kirpparille aikaa tappaakseni. Jonkun keittiön kaappien siivous on ollut käynnissä ja paljon oli astioita myyntiin mennyt. Minä nappasin mukaani 10 kpl kirkkaita ja hyväkuntoisia Verna-laseja 2€:n kappalehintaan. Ja eri myyntipöydästä rottinkiset korit- niillekkin on aina tarvetta! Voi pojat! Koko päivän oli töissä hyvä mieli!

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Punaiset posket


Mennään raittiiseen ulkoilmaan ja saadaan punaiset posket! Nautitaan vielä loppukesästä eikä anneta periksi syksylle - sen aika ei ole vielä.

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kaapin paikka


Vaikka postailut ovat olleet kesällä vähissä, en suinkaan ole levännyt laakereillani. Olen hamstrannut erilaisia hyllyjä ja kaappeja ja maalaillut ja hionut niitä mieluisammiksi. Aika tavaran kaupitsee ja kaikille on löytynyt kodista paikkansa, vaikkei se minulle ostohetkellä kristallinkirkkaana loistanutkaan. Huomaan, että makuni on muuttumassa kovasti maalaisromanttiseen suuntaan!


Eteisen seinä sai pikkuruisen hyllykön. Sen koukut ovat mukavasti ruostuneet... Ruskea lipasto rottinkikoreineen saa kätkeä sisäänsä huivit, pipot ja lapaset.


Tämä mainio kaappi liukuovineen oli paksun keltaisen maalin peitossa. En jaksanut hioa sitä vaan käsittelin sen Otexilla ja sen päälle Bloom-kalustevahalla. Saunamukit rantasaunalla saivat siitä kivan paikan!

tiistai 6. elokuuta 2013

Elokuun illassa

Kauniita ja lämpimiä elokuun iltoja saisi jatkua aina vaan...pian alkaa arki ja blogihiljaisuuskin hellittää. Tässä testaillaan tabletilla postausta...