sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Suklaasunnuntai

 




Aamulla satoi räntää ja minulla on jatkuva makeannälkä...Mutakakku maistuu aina - tein niitä samantien kaksi! Eikä haittaa että jätskit oli jo syöty edellisiltana. Eli vielä parempaa tämä on vaniljajätskin ja marjojen kanssa. Ja heti uunista tulleena. Nam!

lauantai 28. syyskuuta 2013

Uutta virtaa


Käynti kampaajalla auttaa aina! Nuutunut olo koheni hetkessä ja uusi väri (nyt niin trendikäs liukuväri...) hiuksissa antaa taas virtaa arkeen. Siitä se päivä sitten lähti hyvin käyntiin ja jaksoin laittaa kotiakin jälleen.


Ostoskoriin tarttui heti Pentikin kiva himmeli (6€). Ja vaikkei vielä joulu ole lähimaillakaan, ajattelin laittaa tähän kynttilöiden lisäksi ehkäpä pienet patterilla toimivat led-valot...ja annan sen jo jäädä paikoilleen.


Näitä Hackmanin hedelmäveitsiä hetken käsissäni pyörittelin ja mietin ostanko vai en. Niin ovat kuitenkin kauniit katsella ja luultavasti hyvinkin vanhat - eikun koriin vaan! Tykkään näistä ihan koristeena eikä hintakaan ollut paha (4€).


Kotona onkin jo kiva polttaa kynttilöitä - tämän lyhdyn bongasin myös kirpparilta joskus kesän alussa... 


Huomenna sitten pureudun uuden tukan voimalla oloskin verhojen kimppuun (ne ovat nimittäin odottaneet kaapissa näkevänsä päivänvalon jo aika pitkään!).

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syyspäiväntasauksena


Työt ovat imaisseet minut ja kaiken aikani niin totaalisesti etten ole blogiani ehtinyt/jaksanut päivittää.. Tänään, syyspäivän tasauksena, tein jälleen kierroksen pihallani ja kirpputoreilla. Mukaani lähtivät emaliset kattila ja kuppi. Puutarhastani poimin ´valkeita kuulaita´, jotka ovat niin kirpsakoita, että vesi valuu silmistä niitä syödessä. Ajattelinkin kokeilla tehdä niistä uuniomenoita runsaalla jäätelö- ja kinuskikuorrutuksella. Kaloreista viis. Muksaa sunnuntaita!