tiistai 7. tammikuuta 2014

Keittiön päivitysKeittiöni sijaitsee talon pohjoispuolella ja siinä on kuusi pientä ikkunaa. Eli pimeää on. Lisäksi viistokaton takia korkeutta ei juurikaan ole - ikkunan yläkarmi on meikäläisen katseen korkeudella. Nämä verhot ovat olleet ikkunassa jo useamman vuoden ja naulattu kalustenauloilla kiinni seinään, koska en ole keksinyt sopivaa verhotankosysteemiä näin pitkälle seinälle (n.5metriä ikkunaa). Oikeasti nämä ovat paneeliverhot, laiskan ompelijan pelastus. Nyt nämä kuitenkin alkoivat kyllästyttää.


Keksin keittiöpyyhkeet! Ei saumojen ompelua ja valinnan varaa riittää. Nämä ostin H&M Homesta ja ne maksoivat alle 4 euroa kpl.


Verhovaijerivirityksen teinkin jo aiemmin olohuoneeseen ja se todettiin toimivaksi Ja verhovaijeria saa Ikeasta. Eikun samanlainen keittiöönkin. Lisäbonuksena tähän on helppo viritellä kaikkea muutakin kivaa roikkumaan.


Ja puuvillaiset pyyhkeet näyttävät tässä minusta raikkaille ja valoisille. Kesällä voisi olla kivat myös jotkut ruudulliset keittiöpyyhkeet(lue:verhot).


Kun verhot olivat paikoillaan koko muu keittiö näytti ankealta. Kaapin ovet ovat koivua - siis käsiteltävissä jollakin...


Ja näin homma etenee! Huolellisen putsauksen jälkeen ei edes tarvittu hiontaa, lakka tarttuu hyvin ja jättää sopivan läpikuultavan värin. Tätä siis täällä puuhataan. Ja siivotaan samalla taas kaikki kaapit. Kaikkea sitä ihmiselle kertyykin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti